Buro-R

Jubileumfeesten

10.jpg Jubileumfeest in aantocht?
 Wanneer viert jouw bedrijf zijn eerstvolgende jubileum?  En wie zijn de jubilarissen dit jaar? De tijd vliegt.  Voordat je het weet staat het jubileum op de stoep.  Wat kies je? Een intieme jubileumborrel, een formele  jubileumreceptie, een groot jubileumfeest of een geheel  verzorgde jubileumdag. Wat je ook kiest, er moet aan  veel zaken gedacht worden. Ik denk graag met je mee  over o.a.:
•  Uitnodigingen, social media en bedankjes
•  Locatie, vervoer en overnachtingen
•  Hapjes, menu’s en drankjes
•  Acts, muziek, sprekers en techniek 

Staat het plan? Dan ben jij klaar en zorg ik voor de gehele verdere uitvoering.

Jubilerende medewerkers
Bij een 25-jarig dienstverband hoort een groot jubileumfeest. Een 40-jarig jubileum komt door de VUT en het ‘jobhoppen’ helaas nog maar weinig voor. De jubilaris drukt een grote stempel op het jubileumprogramma; het is tenslotte zijn of haar dag! Buro-R doet er alles aan om jubilarissen te laten jubelen tijdens een ontroerende, indrukwekkende jubileumviering. Zodat zij die mijlpaal nooit meer vergeten.

Bedrijfsjubileum vieren
Staat er een 25-, 50-, 75- of zelfs 100-jarig jubileumfeest op stapel? Dan is er een lange, rijke geschiedenis waarop teruggeblikt kan worden. Daar moet je bij stilstaan. Sterker nog, dat moet gevierd worden. De manier waarop is aan jou. Ingetogen of uitbundig. Een stijlvolle lunch, een mooi avondprogramma of een interessant dagprogramma voor klanten, leveranciers en omwonenden. Ik deel graag m’n ideeën.

Zonder blije gasten geen feest
Mensen maken de sfeer. Zoals bij alle evenementen verdiep ik me in de samenstelling van je doelgroep. Zijn het mannen of vrouwen? Jonge mensen en/of ouderen? Alleen medewerkers of ook partners? Interne of ook externe relaties? Vooral productie- of juist kantoorpersoneel? Ik ontdek hun voorkeuren en interesses. Zelfs hun speciale dieetwensen. En vertaal deze in een jubileumfeest naar hún smaak.

Bel Buro-R voor een gepast en passend jubileumfeest
Ben je druk? Heb je een creatief idee nodig? Wil je het project helemaal uitbesteden? Ik zorg voor een gepast én passend jubileumfeest. Bel 06 - 28 09 36 79 of vul het contactformulier in.

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier