Buro-R

Openingsfeesten

4.jpgVerhaal achter elk openingsfeest
Een openingsfeest symboliseert groei, een nieuwe start, een toekomst vol verwachtingen. Achter iedere opening van een winkel, kantoor, bedrijfspand, fabriek, vleugel of afdeling schuilt een verhaal. Een succesvolle uitbreiding, een verhuizing om de groei op te vangen, een wederopbouw na een brand. Via een openingsfeest bedank je de betrokkenen en laat je de wereld zien dat je er klaar voor bent!

Een 1e indruk maak je 1 keer
Om de openingshandeling, de catering, de techniek en de aankleding perfect te kunnen regelen, bezoek ik graag de feestlocatie. Om de sfeer te proeven en de cultuur te snuiven. Zo kan ik je het beste adviseren hoe we jouw nieuwe locatie aan de buitenwereld kunnen presenteren. Dat moet in één keer goed zijn. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Eén kans: meer heb ik ook niet nodig.

Originele openingshandeling
Wat niet mag ontbreken op een openingsfeest is de officiële openingshandeling. Vergeet het doorknippen van een lintje, het stukgooien van een fles champagne. De handeling moet passen bij de historie, het bedrijf, de mensen, het pand of het product. En moet in een bijzonder, spraakmakend jasje gestoken worden. Buro-R bedenkt er graag één voor je. Zonder twijfel levert deze een prachtig fotomoment op.

Hapjes en drankjes in stijl
De hapjes en drankjes die tijdens het openingsfeest geserveerd worden, moeten naadloos aansluiten op de uitstraling en de inrichting van het te openen object. Worden het bitterballen of liever sushi? Een buffet of fingerfood? Schenk je bier of champagne? Ik help je om de catering af te stemmen en zorg ervoor dat de schalen goed gevuld blijven. Niemand zal ook maar íets tekort komen.

Hoe gaat Buro-R jouw openingsfeest invullen?
Dat vertel ik je graag tijdens een persoonlijke afspraak. Aarzel niet om het contactformulier in te vullen of 06 - 28 09 36 79 te bellen. De afspraak is geheel vrijblijvend.

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier