Buro-R

Meetings

3.jpgMeetings
Of het nu om een managementtraining in petit comité, (internationale) sales meeting, eindejaarsmeeting of kick-off meeting gaat. Om de presentatie van een nieuwe marktaanpak, de uiteenzetting van toekomstplannen of de start van een nieuw project. Je kunt rekenen op een goede voorbereiding en strakke organisatie. Daarna staan alle neuzen in de goede richting en zit men vol nieuwe energie. 

Trainingen
Heb je een bedrijf dat in beweging is en in beweging wil blijven? Dan train je je medewerkers regelmatig. Op allerlei gebied. Om de trainingsstof zo goed mogelijk over te brengen, is opperste concentratie nodig. Een evenement mag nooit aanleiding tot afleiding geven. Anders praat men alleen nog daarover. Ruimte, stoelen, licht, beeld, geluid, koffie, lunch, schrijfgerei. Buro-R maakt alles piekfijn in orde.

Productpresentaties
Een nieuw product! Het kostte bloed, zweet en tranen, maar nu is het er. Je informeert je medewerkers tijdens een productintroductie. Zodat zij erin geloven en dat extern uitstralen. Dan informeer je je klanten. Via een productpresentatie die de identiteit van je product onderstreept en het imago versterkt. De locatie, media en catering die Buro-R uitkiest, hebben daarom dezelfde uitstraling als je nieuwe product.

Voor elk evenement
Voor alle evenementen, binnenshuis of buitenshuis, van 1 uur durende tot meerdaagse, met een tiental of enkele duizenden gasten, gericht op medewerkers, klanten of prospects, kan je terecht bij Buro-R. Als organisator in hart en nieren pak ik elk evenement aan en lever ik een weergaloos evenement. Met inhoud, beleving en resultaat. Zonder het budget te overschrijden.

Bel Buro-R
Ik kom graag bij je langs om te praten over meetings, trainingen, productpresentaties of andere evenementen die jouw onderneming initieert. Laat je gegevens achter of bel 06 - 28 09 36 79. Tot ziens!

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier