Buro-R

Relatiedagen

Relatiedag1.jpgDe kracht van een relatiedag
Relatiedagen of klantendagen zijn evenementen met power. De kracht zit ´m in het persoonlijk contact. In het overdragen van emoties, overtuigingen en belevingen. Tevreden klanten zijn loyale klanten. En loyale klanten hebben de neiging om langdurig aan je bedrijf verbonden te blijven. Dus blijf je relaties vooral boeien, binden en belonen! Met relatiedagen georganiseerd door Buro-R.

Zet relaties in het zonnetje
Laat je relaties voelen dat je jullie samenwerking niet vanzelfsprekend vindt, maar koestert. Je versterkt de band door ze af en toe in de watten te leggen. Denk aan een lunch of diner. Een bedrijfsrondleiding of productpresentatie. Gecombineerd met een recreatieve of sportieve activiteit. Samen een dagje genieten en netwerken in een ontspannende omgeving. Ik zet relaties, namens jou, graag in het zonnetje.

Goede voorbereiding succesbepalend
Zonder goed plan geen goede relatiedag. Vertel me dus alles over je bedrijf en relaties. Wie, wat, waar, wanneer en waarom. Maar ook hobbies, interesses en sporten. Voorkeuren voor inspanning of ontspanning. Zo ontstaat een programma dat relaties op een persoonlijke, correcte en originele manier raakt. Een daginvulling die voldoet aan jouw wensen én die van je gasten. Laat het gerust aan Buro-R over.

Social media voor extra beleving
Social media geeft beleving een extra oppepper. Voorafgaand, tijdens en na afloop van je relatiedag. Via Twitter en Facebook wordt de spanning opgebouwd. Gasten worden beetje bij beetje geïnformeerd over dat wat komen gaat. Via social media kun je polls houden, ervaringen delen, filmpjes tonen en relaties bedanken. Weet je niet hoe social media in te zetten? Ik adviseer en voer het graag voor je uit.

Relatiedag organiseren?
In bestaande klanten investeren is minstens zo belangrijk als in nieuwe klanten investeren. Buro-R snapt dat en spreekt daarom graag af voor een vrijblijvende brainstormsessie. Bel 06 - 28 09 36 79. 

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier