Buro-R

Waarom Buro-R

7.jpgZorgeloos naar je evenement toeleven
Door Buro-R in te schakelen hou jij je hoofd en handen vrij voor je eigen taken. Je leeft zorgeloos naar het evenement toe. Kunt er volop van genieten. Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Het vergt kennis en vreet tijd. Vaak heb je die niet. Ik voer de klus graag voor je uit. Inclusief  al het creatieve en logistieke denkwerk. Helemaal of gedeeltelijk, dat bepaal jij.

Evenementen vol beleving en verbinding
Een klein of groots event, Buro-R belooft je een topbelevenis en verbinding tussen medewerkers, klanten, bedrijf en producten. Ik werk samen met professionals in catering, decoratie, entertainment, techniek, social media en locaties. Op basis van jouw wensen en budget, kies ik een tijdelijk team van specialisten. Samen maken wij jouw event tot een succes. Jij hebt slechts één aanspreekpunt; dat ben ik.

Buro-R denkt mee

Evenementen gaan meer en meer ‘back to basic’. Is jouw budget afgeslankt? Ik help je creatief te kiezen zodat je er netjes binnen blijft én een topevenement beleeft. Heeft jouw organisatie MVO omarmd? Ga dan voor een maatschappelijk verantwoord evenement met o.a. biologische catering, av-apparatuur op groene stroom en LED-verlichting. Buro-R denkt in alle opzichten met je mee: creatief, financieel en maatschappelijk.

Waarom Buro-R?
  • Zorgeloos toeleven naar events
  • Verbinden van relaties via events
  • Feesten en business events op maat
  • Kwaliteit, beleving en resultaat
  • Aantrekkelijke freelance tarieven

 

Interesse in een afspraak? Laat je gegevens achter of bel me: 06 - 28 09 36 79

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier