Buro-R

Beurzen en congressen 

6.jpgVoorkom stress bij medewerkers
Beursorganisatie en congresorganisatie vragen veel van jóuw organisatie. Het brengt een fikse hoeveelheid extra werk. Het spreekt je coördinatievermogen en managementtalent aan. Het belast je medewerkers mentaal en fysiek. Voor, tijdens en na het event. Wil je hun krachten sparen? Besteed de organisatie van je beurzen en congressen dan uit. Buro-R ontlast en ontzorgt. Met dezelfde inzet als die je gewend bent van eigen medewerkers.

Horen, zien en voelen op beurzen en congressen
Actiegerichte beurzen en informatieve congressen draaien om persoonlijk contact. Daarom maak ik op-timaal gebruik van de kracht van multizintuiglijke communicatie. Zodat álle zintuigen worden aangesproken. Een goede beursstand of goed congres streelt het gehoor, beroert de ogen, prikkelt de reukzin en het tastvermogen van je bezoekers. Kortom, met de hulp van Buro-R laat jouw organisatie een onuitwisbare indruk achter.

Effecten en rendement meten
Als ondernemer wil je weten wat een investering je oplevert. De respons van beurzen is goed meetbaar. Denk aan het aantal bezoeken, sales leads en verkooporders. Dat geldt ook voor een congres. Via een enquête kan prima getoetst worden of het event aan de verwachtingen heeft voldaan. Met goed geformuleerde doelstellingen en een goed evaluatieplan krijg je inzicht in het rendement van je event. Bureau-R meet, zodat jij het weet.

Jarenlange beurs- en congreservaring
Door mijn jarenlange ervaring met event management, ben ik een partner waarop je kunt vertrouwen. En die jou het vertrouwen geeft dat het goed komt. Dat alles onder controle ís en blijft. Van standontwerp tot -bouw. Van catering tot bezoekersregistratie. Van geluidsapparatuur tot visuele media. Van uitnodigingen tot bedankjes. Buro-R verzorgt alles of een deel. De keuze is aan jou.

Bel voor een vrijblijvende afspraak
Zoek je ervaring en zekerheid? Neem contact op met Buro-R, jouw organisatiebureau voor beurzen en congressen. Ik maak graag een afspraak met je. Laat je contactgegevens achter of bel 06 - 28 09 36 79.

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier