Buro-R

Personeelsfeesten

2.jpgPersoneelsfeest op maat
Wil je geen standaard themafeest of een dertien-in-een-dozijn personeelsuitje? Dan zit je bij Buro-R goed. Ik spits een personeelsfeest toe op:

  • de cultuur van je bedrijf, de aard van de mensen en
  • het doel dat jou voor ogen staat!

Door ingrediënten te mixen, zoals locatie, sfeer, catering, entertainment en techniek, ontstaat een topfeest. Zo één waar medewerkers zich direct thuis voelen. Op maat gemaakt en klinkend als een klok.

Gewoon een gezellig feestje bouwen?
Elke ondernemer gunt zijn medewerkers een gezellig personeelsfeest op z’n tijd. Bijvoorbeeld in de zomer rondom de EK, met Kerst na een jaar keihard werken of zomaar een keer, onverwacht. Als waardering, motivatie of bedankje. Geen achterliggende gedachte, geen boodschap. Gewoon samen een gezellig feestje bouwen. Buro-R bouwt personeelsfeestjes als de beste. 

Personeelsfeest met een boodschap
Een mooie aanleiding voor een personeelsfeest: een fusie, de introductie van een nieuwe huisstijl of een wijziging van de strategische koers. Dat wordt niet zomaar een ‘gezellig feestje’, maar een feestelijk  evenement met een boodschap. Door alle zintuigen te beroeren help ik je om begrip, betrokkenheid en acceptatie te creëren. Want Buro-R laat de boodschap horen, zien én beleven.

Feesten in eigen bedrijfspand
Steeds vaker worden binnen de muren van een bedrijfspand feestlocaties gecreëerd. Bedrijfshallen, magazijnen en kantines ondergaan ingrijpende metamorfoses. Van een kale, ongezellige ruimte naar pure sfeer en beleving. Pluspunt is dat het personeel de opbouw meebeleeft. Bovendien is het budgettair aantrekkelijk. Want aan externe locatiehuur en vervoer hoef je alvast geen geld meer uit te geven.

Bel voor meer informatie
Heb je zin om een keer te brainstormen over de invulling van jouw personeelsfeest? Vul het contactformulier in of bel 06 - 28 09 36 79. Ik maak graag een afspraak met je.

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier