Buro-R

Over Ruud Walenberg

pasfotoRW.jpgOver Ruud Walenberg
Na zijn opleiding aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer, richting Leisure Management, stortte Ruud Walenberg zich vanaf 1996 enthousiast op het organiseren van zakelijke evenementen. Hij was o.a. succesvol als Event Manager bij vooraanstaande organisatiebureaus. Zoals Planet Event, drievoudig Gouden Giraffe-winnaar in de categorie ‘Meest creatieve en communicatieve evenement’.

Zijn creativiteit, helikopterview, doordachtzaamheid en talent voor multitasking maken Ruud tot een gedreven initiator en een organisator pur sang. Een evenement vanuit het niets op papier uitwerken en tot leven brengen, vindt Ruud top. Ook houdt hij van de positiviteit van het vak. Via evenementen brengt Ruud gasten, bezoekers en deelnemers meer kennis, vertrouwen, saamhorigheid en motivatie.

Ruud heeft een zoontje Guus en vanuit zijn thuiskantoor in Teteringen runt hij sinds 2012 zijn eigen organisatiebureau Buro-R.

Meer informatie?

Klik voor meer informatie op Jubileumfeesten, Personeelsfeesten, Openingsfeesten, RelatiedagenMeetings, Beurzen en Congressen. Wil je dat ik contact met je opneem? Laat dan je contactgegevens achter.

Op LinkedIn

Meer informatie over mijn loopbaan en ervaring vindt je op mijn LinkedIn profiel. Bekijk deze hier

Snel naar...Contact

076-88 86 688 / 06-28 09 3679
Direct een afspraak maken? Klik hier

Contact Formulier